۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۱۸

معاون سازمان شهرداری ها و دهیاری ها اعلام کرد؛

واگذاری۲۴ دستگاه ماشین آتش نشانی به شهرداری ها

واگذاری۲۴ دستگاه ماشین آتش نشانی به شهرداری ها

معاون پشتیبانی سازمان شهرداری ها و دهیاری ها، از تحویل ۲۴ دستگاه ماشین آتش نشانی نیمه سنگین ساخت داخل به شهرداری های زیر ۵۰ هزار نفر جمعیت همزمان با هفته دولت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود نصرتی، گفت: این ماشین ها در راستای قراردادهای امضا شده میان سازمان شهرداری ها و دهیاری ها و کارخانه های داخلی تولید و حواله های واگذاری آنها به شهرداری های زیر ۵۰ هزار نفر جمعیت صادر شده است.

وی افزود: ارتقای سطح ایمنی شهرها و روستاها از طریق تقویت سازمان های آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ها و پایگاه های آتش نشانی روستایی همواره از اولویت های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور بوده و تلاش برای تامین تجهیزات مورد نیاز آتش نشانی ها و اصلاح قوانین و مقررات و ضوابط  در همکاری با دستگاه ها و سازمان های ذیربط در حال پیگیری است.

نصرتی اضافه کرد: در سال های اخیر اقدامات مختلفی در حوزه آتش نشانی از جمله تامین ماشین آلات و تجهیزات آتش نشانی و تجهیزات شخصی آتش نشان، تهیه و اصلاح قوانین و مقررات، تهیه سند آسیب شناسی آتش نشانی شهرداری ها و ابلاغ آن در قالب مصوبه هیات وزیران، برگزاری دوره های آموزش ضمن خدمت و تهیه متون آموزشی، جذب نیروهای وظیفه برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش نشانی روستایی و برگزاری المپیاد ورزشی آتش نشانان از سوی سازمان  شهردای ها و دهیاری های کشور انجام گرفته است.

کد مطلب 5006500

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha